Ανακοίνωση τοπικής επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ για δημοσιοποίηση ονομάτων συμπολιτών μας από την ΠΑΕ-ΑΕΚ


Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη από κάθε άποψη ενέργεια της ΠΑΕ ΑΕΚ να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων πολιτών έκριναν ότι έπρεπε να προσφύγουν στο ΣΤΕ.
Η κίνηση αυτή, του απλώματος στα μανταλάκια των ονομάτων και των διευθύνσεων συμπολιτών μας, είναι σαφέστατα ενταγμένη σε μια τακτική τρομοκράτησης, όσων έχουν διαφορετική άποψη από τον επιχειρηματία Μελισσανίδη και αποτελεί άμεση προτροπή προς την οικτρή μειοψηφία του οπαδικού του στρατού, για επικίνδυνες πρακτικές.
Αυτή τη στιγμή κρίνεται το αν στην πόλη μας, μπορεί ο οποιοσδήποτε, να μιλάει και να κινείται ελεύθερα χωρίς να φοβάται, κρίνεται το αν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ένδικα μέσα αν αυτό θεωρεί ότι είναι αναγκαίο, χωρίς να απειλείται.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ κατανοούν πια ότι η ταύτιση των συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων με την αγάπη τους για την ομάδα, είναι επικίνδυνη και έξω από την ίδια την ιστορία της ΑΕΚ. Η ίδια η ΠΑΕ θα είναι πλέον υπεύθυνη για ο,τιδήποτε τυχόν συμβεί σε όποιον από τους πολίτες έκριναν ότι έπρεπε να προσφύγουν στο ΣΤΕ.
Ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως έκανε πάντα στο παρελθόν, θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε απόπειρα τρομοκράτησης. Θα υπερασπίσει την ελεύθερη και ανεμπόδιστη έκφραση και δράση όλων των ιδεών και των απόψεων στην πόλη μας. Θα απομονώσει όσους θεωρούν ότι μπορούν να απειλούν και να τρομοκρατούν.
Καλούμε τον δήμο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας να πάρει σαφή θέση σε σχέση με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων από την ΠΑΕ. Δεν μπορεί πλέον να σφυρίζει αδιάφορα, ούτε να ακολουθεί τακτική Πόντιου Πιλάτου.Καλούμε επίσης τα κόμματα τις δημοτικές παρατάξεις τους φορείς και τα σωματεία της πόλης να τοποθετηθούν ξεκάθαρα στο γεγονός. Είναι η ώρα πια να διαλέξει ο καθένας με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ- τοπική επιτροπή

Ν.Ιωνίας-Φιλαδέφειας-Χαλκηδόνας-Μεταμόρφωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου